Hahahaha!




Ripuli

Ripuli on märkää kakkaa

Ripuli on märkää kakkaa

Ripuli on märkää kakkaa

Ripuli on märkää kakkaa

Ripuli on märkää kakkaa

Ripuli on märkää kakkaa


nu är det slut på veckan, det är dags för fredagsmyyyyys!

Ha ett bra lov allesammans! ♥ / agnes

Skolkortet

Var det någon mer än jag som fick skolkortet idag? Fast skolkatalogen kom inte idag utan den kommer väl sen nån gång.


Klasskortet.


/Agnes

gangsta jon-isak


jojojo

på fredag tror jag det var innebandy vi hade på gympan. ni får inte glömma den där svenska saken vi ska redovisa på mentorstiden med filmgrupperna. rasmus epa heter grinchen kom vi överens om idag =)
snacka om att springa för sitt liv!

Nya Rykten

Har hört det hära i personalrummet. Svininfluensan är ju troligen  här i arvids.... lärarna DRABBAS??? KOMMER ALLA VIKARIER ATT RÄCKA TILL??? HÅLA??? MEN LUGNA ner. dom verkar ha någonting på gång. dom verkar ha  olika förslag om en ny vikarie som ska vara i skolan tills vi börjar friskna till. VEM DET ÄR??? dom har pratat med några stycken. DEN SOM LIGGER BÄST TILL??? OKEJ BÖRJA INTE SPRIDA DET HÄR PÅ SKOLAN, MEN JAG HAR HÖRT ATT THORE LIDMAN LIGGER BÄST TILL!!!! HÅLL TYST OM DET HÄR TACK /....,


rubriker suger...

Haha, hittade lite bilder sen sjuan på endel personer från klassen! Vad stora alla har blivit :O :D









/cissi.

Lite info.

Ca 60 pers var hemma från skolan idag varav 7 från våran klass. Hej svininfluensan! Jossan och Hanna var försenade till skolan. Bad imorgon kom ihåg det!


kul!

svininfluänsan har landat i arvidsjaur!

studiebesök

Enligt rykten så kommer våran klass få studiebesök på måndag av thore lidman


hallå eller

hej hallå, fredagsmys ikväll, jag gillare! men, vi ses igen på måndag och alla som inte lämnat in prao skiten ska göra det senast måndag :) ja bra hej!  / blondieee


9EF

OM MAN TÄNKER EFTER ÄR 9EF IDIOTER ALLIHOPA

friday's here!

nu är det fredagsmys!

He's not in the closet

Idag blev det officiellt!

Rasmus är straight!

torsdag

Ja nu skriver jag igen.. Men jag vet att ni gillar de! Idag så kom hanna och agnes försent till skolan men dom hade tur för liselott var också sen.nu är det snart träning så nu måste jag börja avrunda. vi har alltså massage/avslappning imorgon på gympan och vi har ett biologi prov imorgon ( DOCK SÅ KAN DU INTE SÄNKA DIG SÅ VARSÅGOD OCH FAILA PÅ PROVET! ) och så har vi även del 2 av matten. kom ihåg att ta nå skor som inte läcker in vatten! tygskor är något som du inte borde ta ( vet av egen erfarenhet )
nä nu ska jag på basket träning.
xoxo-the best in the class, minna


om ni liksom har missat nånting

Tänkte skriva att vi har matte prov imorgon men det borde ni redan veta.. Och dom som har röd bok har även prov på fredag, ni med grön bok vet jag inte.. Vi har även nationella prov i biologi på fredag. Dock så gör det inget om ni kör på provet eftersom vi inte hunnit arbeta nått med de men om ni får bra på provet kan ni få ett + eller nå i biologi. Kom ihåg att lämna in vaccinations pappret om du inte har gjort det!
Idag är det Marcus "b!ubben" Alnelinds födelsedag och nu har han byxmyndig. Ta det lite lugnt nu, marcus. Våran alldeles speciella Hanna levander är sjuk. Kan det vara svininfluensan? Kanske bästa att hålla sig på lite avstånd, eller vad tror ni?
På fredag har vi avslappning/massage på gympan. Då vet ni! Nu orkar jag inte hålla reda på nå mer åt er! Förresten, vem är det för idiot som har skrivit ingen hjärna, aldrig stjärna under 9ef?
xoxo - snefingret

12 oktober

Blogg.se segar, inte kul! Något som däremot var roligare idag var en ca 3-timmars håla! SWEEEET. Det gillar vi! Idag snackade vi om klass-tröjjorna/t-shirtarna/byxorna. Kommer bli grymt snygga och ett riktigt bra och klyftigt rim har vi ;).

BAD imorgon, don't forget! Och Minna vad dillar du om? - Jag är bäst i klassen!/Agnes ;)

kom ihåg imorgon

Skulle bara säga till er som inte kommer ihåg att vi har bad imorgon på gympan.
såhär går det förresten om ni kör i fyllan. bra då gör ni inte det. peace out
/ den som är bäst i klassen, även kallad minna!

eh jå

någon klok som inte har nått att göra kan väl slänga in ett inlägg om klasströjorna?
du luktar ju fan röv knull.

Idioter e vi alli hopa

Ska bara skriv härna en gång så se till å lägg allt på minne. Hela jäkla 9ef är idioter allihopa! Jäkligt konstigt att man fäst sig vid dom flästa för alla har ju så "fina personligheter" men en del vill man då bara ta fram hagelbocken och blåsa skallen av, inga namn nämnda för då kan ju fiskögat ta illa upp. Men som sagt så e vi korkade idioter å Lasse kom säkert att ge oss IG i alla ämnen, men fasen va han ska skratta när han få se heina å stolt vette satan å hans moster om han bli men man vet då aldri me Lasse.
// VD Ronken jr

fullast i 9GRS

EMIL NILSSON O KALLE MED FISK ÖGON

C12

TILL ALLA I 9EF FUCK ALLA ER =)

Linus

jag har vart ute och Bäjlat hela kvällen med bäjlar Elias vi bäjlade gode bäjlit hårt,,,,

BÄJLAR 9EF in mina bäjlar dreams

Bad på tisdag - remember!!!

Hej! Minna, Kalle och Agnes här. Vi är hemma hos Agnes och har just sett Idol med två cd'are. Vi ska misshandla dom snart och sedan göra oss av med dom, om ni FATTAR ;)/ dom hetaste i 9 ef som ni ser på bilderna nedan






Checka in Minnas SNE-FINGER!


Det gillar vi!


hahahah

Bara för att 9 ef är bästsomfan :D

24-25 idioter i 9EF

B!UBBEN ÄR KUNG.


heheheheiehihehihh

lägg märke till att jag skrev första inlägget! / lilla v.

inge plugga, bara kugga.

agnes skulle va söt att göra en header och det till att börja med. sen ska vi väl ta nå bilder osv så ska vi fixa klart den sen. vi har även länkat nå folk, men kan inte allas bloggar så dom får skriva in sina bloggar eftersom. och nu vet jag fan inte vad ja ska skriva, så hej! / josefin

ingen hjärna, ändå stjärna.

hejhopp, gummisnopp. vera aka kungen i klassen här.
vi startar nu en blogg om våran enormt duktiga klass.
mer upptadering sen. och om någon vänlig själ vill fixa våran design och header så ja, tack.
ENJOY!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0