om ni liksom har missat nånting

Tänkte skriva att vi har matte prov imorgon men det borde ni redan veta.. Och dom som har röd bok har även prov på fredag, ni med grön bok vet jag inte.. Vi har även nationella prov i biologi på fredag. Dock så gör det inget om ni kör på provet eftersom vi inte hunnit arbeta nått med de men om ni får bra på provet kan ni få ett + eller nå i biologi. Kom ihåg att lämna in vaccinations pappret om du inte har gjort det!
Idag är det Marcus "b!ubben" Alnelinds födelsedag och nu har han byxmyndig. Ta det lite lugnt nu, marcus. Våran alldeles speciella Hanna levander är sjuk. Kan det vara svininfluensan? Kanske bästa att hålla sig på lite avstånd, eller vad tror ni?
På fredag har vi avslappning/massage på gympan. Då vet ni! Nu orkar jag inte hålla reda på nå mer åt er! Förresten, vem är det för idiot som har skrivit ingen hjärna, aldrig stjärna under 9ef?
xoxo - snefingret

Kommentarer
Postat av: Hanna

för de första så älskar ja denna bloggeliblogg :D å för de andra så har ja nog inte svininfluensan bara förbannat mkt hosta å för de tredje ska du "snefingret" passa dej så du inte får en kram å en fet blöt puss på mun imorrn för då är ja tillbaka mohahahhaha ;)

2009-10-14 @ 23:30:36
URL: http://enlewaander.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0